Over

LEIN-legal heeft als kernwaarden rechtvaardigheid en vertrouwen en heeft als doel het recht voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk te maken. Iedereen heeft immers te maken met het recht en daarbij mag geen enkele drempel worden ervaren.

Wil je kennismaken? Plan je gesprek!

“We missen een jurist die recht begrijpelijk maakt voor de keihard werkende ondernemer!”

Met dat idee begon ik LEIN-legal.

Mijn naam is Marjolein van Zundert, maar de meesten noemen me Lein (dan weet je nu ook meteen waar de naam LEIN-legal vandaan komt). LEIN-legal is ontstaan nadat ik mezelf de vraag heb gesteld wat ik nou écht leuk vind om te doen. En dat is mensen helpen met het oplossen van hun juridische problemen, maar het liefste nog het vooraf juridisch dichttimmeren om deze juridische problemen te voorkomen.

Mijn missie is om informeel juridisch advies te bieden, waarbij ik ondernemers bewust maak van het belang van een goed juridisch fundament voor hun bedrijf. Ik streef ernaar om de drempel tussen recht en ondernemen weg te nemen en een maatschappelijke rol te vervullen, waarbij het recht begrijpelijker en duidelijker wordt gemaakt voor ondernemers.

In de 10 jaar als werknemer heb ik afwisselende ervaring opgedaan in het familierecht bij de Rechtbank Breda, heb ik als paardenliefhebber met veel plezier bij een advocatenkantoor wat gespecialiseerd is in het hippisch recht gewerkt en heb ik van het intellectueel eigendom mogen proeven bij het leukste merkenbureau van Nederland. Aangezien ik werken veel leuker vind dan studeren, heb ik mijn studies steeds naast mijn werk gevolgd.

Ik hoor vaak dat mensen het recht niet begrijpen, maar dat wil ik graag geschiedenis maken. Iedereen heeft het recht om het te begrijpen. Iedereen heeft immers wel eens te maken met het recht. Door eerlijke en duidelijke informele adviezen te geven, neemt LEIN-legal het gevoel van onbegrip bij je weg. 

In mijn vrije tijd maak ik graag bosritjes met mijn paard Calimero of maak ik wandelingen
met mijn hond Coco. Zo zet ik mijn brein tijdens deze ontspanningsmomenten even uit, maar
kom ik tegelijkertijd met de meest unieke benaderingen voor jouw rechtsvraagstuk!

Opleiding en ervaring

  • Universiteit Tilburg – master rechtsgeleerdheid, contract- en aansprakelijkheidsrecht
  • Universiteit Tilburg – premaster rechtsgeleerdheid
  • Open Universiteit – schakelprogramma rechtsgeleerdheid
  • Juridische Hogeschool – HBO Rechten
  • Florijn college – MBO juridisch medewerker
  • Merkenbureau Merk-Echt – 2020 t/m 2023
  • Schelstraete Advocaten – 2016 t/m 2020
  • Rechtbank Zeeland West Brabant – 2014 t/m 2016

Kennismaken en contact

Juridisch advies nodig en benieuwd wat ik voor je bedrijf kan betekenen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en dan spreken we elkaar snel! Heb je specifieke vragen? Neem dan contact op.

Juridische diensten