Over LEIN-Legal

LEIN-legal heeft als kernwaarden rechtvaardigheid en vertrouwen en heeft als doel het recht voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk te maken. Iedereen heeft immers te maken met het recht en daarbij mag geen enkele drempel worden ervaren.

Marjolein van Zundert

Mijn naam is Marjolein van Zundert maar de meesten noemen me Lein (dan weet je nu ook meteen waar de naam LEIN-legal vandaan komt). LEIN-legal is ontstaan nadat ik mezelf de vraag heb gesteld wat ik nou ├ęcht leuk vind om te doen. En dat is mensen helpen met het oplossen van hun juridische problemen.

In de 10 jaar als werknemer heb ik afwisselende ervaring opgedaan in het familierecht bij de Rechtbank Breda, heb ik als paardenliefhebber met veel plezier bij een advocatenkantoor wat gespecialiseerd is in het hippisch recht gewerkt en heb ik van het intellectueel eigendom mogen proeven bij het leukste merkenbureau van Nederland. Aangezien ik werken veel leuker vind dan studeren, heb ik mijn studies steeds naast mijn werk gevolgd.

Ik hoor vaak dat mensen het recht niet begrijpen. Met LEIN-legal hoop ik ervoor te zorgen dat jij deze drempel niet ervaart. Iedereen heeft immers wel eens te maken met het recht en door eerlijke en duidelijke informele adviezen te geven, neemt LEIN-legal het gevoel van onbegrip bij je weg. 

In mijn vrije tijd maak ik graag bosritjes met mijn paard Calimero of maak ik wandelingen met mijn hond Coco. Zo heb ik genoeg tijd om na te denken over jouw juridische vraagstukken.

Opleiding en ervaring

  • Universiteit Tilburg – master rechtsgeleerdheid – 2022 t/m 2023
  • Universiteit Tilburg – premaster rechtsgeleerdheid 2021 t/m 2022
  • Open Universiteit – schakelprogramma rechtsgeleerdheid 2019 t/m 2021 
  • Juridische Hogeschool – HBO Rechten 2015 t/m 2019
  • Florijn college – MBO juridisch medewerker 2013 t/m 2015
  • Merkenbureau Merk-Echt – 2020 t/m 2023
  • Schelstraete Advocaten – 2016 t/m 2020
  • Rechtbank Zeeland West Brabant – 2014 t/m 2016

Benieuwd hoe ik jou van dienst kan zijn?