Juristen kunnen niet rekenen

Wil je kennismaken? Plan je gesprek!

Met een passie voor rechtvaardigheid, mensen helpen en een afkeer voor wiskunde was het voor mij nooit heel lastig wat ik wilde doen. Ik wilde jurist worden. Eén van de weinige studierichtingen waar je niet getergd werd met moeilijke rekensommen (in mijn geval een verademing). 

Het juridische vak

Dat ik niets heb met wiskunde zie ik niet als iets slechts. Want doen juristen niet hetzelfde als wiskundigen? Analytisch denken, maar dan met een menselijke draai? Want dat is immers wat juristen doen: mensen met een probleem helpen door middel van een juridische blik. Scherpe argumenten bedenken, je vastbijten in juridische vraagstukken, ervoor zorgen dat iemand krijgt waar hij recht op heeft. Dat is het mooiste aspect van het juridische vak. 

LEIN-legal

“Maar is dat dan niet saai en stoffig?” Is vaak de vraag die je krijgt als iemand vraagt wat voor werk je doet. Ik vind van niet. Je kan alle kanten op specialiseren en geen dag is hetzelfde. Mijn interesse ligt het meest in het ondernemingsrecht, het contracteren, het aansprakelijkheidsrecht en het hippisch recht. Ik ben dan ook extra enthousiast dat ik dit nu in mijn eigen onderneming, LEIN-legal, mag vormgeven. Voor iemand met de kenmerken daadkrachtig, strijdvaardig en ambitieus de perfecte cocktail. 

Mijn doel?

Het recht voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk maken. Benieuwd hoe dat me af gaat? Neem dan eens vaker een kijkje op deze blog, neem eens contact op of volg me op Instagram!

Kennismaken en contact

Juridisch advies nodig en benieuwd wat ik voor je bedrijf kan betekenen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en dan spreken we elkaar snel! Heb je specifieke vragen? Neem dan contact op.

Juridische diensten