Kennismaken

Kom erachter hoe het juridisch fundament van jouw bedrijf ervoor staat

Wil je kennismaken? Plan je gesprek!

Niet helemaal zeker van je spreekwoordelijke “juridische” zaak? In nog geen 30 minuten weet je hoe jouw bedrijf er juridisch voorstaat.

Niemand wordt beter van een set gekopieerde en geplakte algemene voorwaarden. En een privacyverklaring op dezelfde manier “opstellen” doet jouw onderneming al helemaal geen recht toe. Je creëert daarmee juridische onzekerheid voor je bedrijf.

Weten hoe het juridisch fundament van jouw bedrijf ervoor staat? Boek dan een vrijblijvend legal check gesprek waarin ik je precies uitleg hoe je je bedrijf nog beter dichttimmert!

Tijdens dit kennismakingsgesprek

Bespreken we hoe jouw bedrijf er juridisch voorstaat. Ik pak de touwtjes in handen, analyseer je juridische situatie en stel waar nodig kritische vragen. Zie ik verbeterpunten? Ook die bespreek ik met je tijdens dit gesprek. Samenvattend bespreken we de volgende zaken:

1. Waar loop jij als ondernemer tegenaan?

2. Een analyse van je huidige juridische situatie

3. Waar valt winst te behalen in je juridische basis?

4. Hoe je je bedrijf aan de hand van deze kansen juridisch dichttimmert

Wat anderen van de samenwerking met LEIN-legal vonden

Marjolein heeft mijn algemene voorwaarden een fijne update gegeven. Ze heeft de tijd genomen om mijn werkzaamheden en de daarbij komende risico’s in kaart te brengen. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat het taalgebruik past bij mijn doelgroep.

Ze reageert en schakelt snel en neemt je mee in het proces. Dankzij haar begeleiding begrijp ik de inhoud van mijn algemene voorwaarden en kan ik weer een stuk verzekerder verder ondernemen. Aanrader!

– Lisanne Versteeg (Studio Stegosaurus)

LEIN Legal is een jong enthousiast bedrijf met uitstekende juridische kennis voor wat betreft ondernemersrecht en contracten.
Marjolein maakt leesbare overeenkomsten zodat ook je klanten begrijpen wat er nu eigenlijk staat in een contract of in de algemene voorwaarden.
Geen moeilijke termen maar begrijpelijke taal zodat voor ondernemer en klant duidelijk is wat overeengekomen wordt.
Wij als Daemen ICT zijn fijn geholpen met het checken van de algemene voorwaarden, verwerkersovereenkomst en SLA’s.
Bedankt voor de superfijne samenwerking!

– Sylvia Ligterink (Daemen ICT)

Zeer prettige samenwerking met Lein-Legal.
Begrijpelijk en duidelijk juridisch advies, betrouwbaar, heldere communicatie en denkt actief mee. Kortom, een uitstekende keuze voor juridische dienstverlening. Sterk aanbevolen!

– Marjolein Snelders (Snelders Creative Consultant)

Vraag je gratis kennismakingsgesprek aan

Je zaken juridisch goed op orde: dat is het doel van dit gesprek.

Kennismaken en contact

Juridisch advies nodig en benieuwd wat ik voor je bedrijf kan betekenen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en dan spreken we elkaar snel! Heb je specifieke vragen? Neem dan contact op.

Juridische diensten