Gratis Legalcheck – Boek nu je gratis check

Kom erachter of jij alles dichtgetimmerd hebt

Niet helemaal zeker van je spreekwoordelijke “juridische” zaak? In nog geen 30 minuten weet jij hoe jouw business er juridisch voorstaat tijdens het gratis legalcheckgesprek.

Niemand wordt beter van een gekopieerd en geplakte algemene voorwaarden en een privacyverklaring op dezelfde manier “opstellen” doet jouw onderneming al helemaal geen recht toe. Het enige wat je daarmee creëert, is onzin en juridische onzekerheid. Daarom is je legal-zaken laten doen door een professional geen overbodige luxe, vooral niet met de constant veranderende wereld waarin we leven.

Om eerst voor je in kaart te brengen welke juridische strategie je moet voeren en waar kansen liggen, boek je een vrijblijvende legalcheck waarin ik je precies uitleg hoe je je bedrijf nog beter dichttimmert!

Tijdens dit legalcheckgesprek

Bespreken we kort gezegd hoe jouw bedrijf of organisatie er juridisch voorstaat. Ik pak de touwtjes in handen, analyseer je hele juridische strategie en stel waar nodig kritische vragen. Zie ik verbeterpunten? Ook die bespreek ik met je tijdens dit gesprek. Samenvattend bespreken we de volgende zaken:

1. Waar loop jij als ondernemer of medewerker juridisch tegenaan?

2. Een scherpe analyse van je juridische situatie en je documenten

3. Waar valt winst te behalen in je juridische strategie en documenten?

4. Hoe je je bedrijf aan de hand van deze kansen juridisch dichttimmert

Vraag je gratis legalcheck(gesprek) direct aan

Je zaken juridisch goed op orde, dat is het doel van dit gesprek. Jij wilt simpel gezegd niet voor verrassingen komen te staan. Daarom vraag je eenvoudig dit gesprek aan!

Wat 3 anderen deze maand van deze legalcheck vonden

De afgelopen 28 dagen boekten al ruim 3 mensen het legalcheckgesprek omdat ze een steady juridische basis willen waarop ze kunnen vertrouwen. Weg met de angst om risico te lopen. Lees hier wat zij ervan vonden!

Marjolein heeft goede inzichten gegeven. Er waren meer gaten in onze voorwaardes dan we dachten.

– Rixt Hoek

Onze privacy- en algemene voorwaarden waren gemaakt met ChatGPT. We kwamen er vrij snel achter dat een jurist je bedrijf beter dichttimmert.”

– Egbert de Vries

Door Marjolein is ons bedrijf nu juridisch sterker dan onze concurrent.”

– Ruben Dijkstra

Herken jij je hierin? Dan is deze legalcheck ideaal voor jou/jullie

1. Je hebt ooit je contracten, algemene voorwaarden of andere juridische documenten gekopieerd en geplakt of uit een online generator gehaald. Je beseft je dat ieder bedrijf anders is en dat je nu aan de slag moet om je juridische rompslomp ècht goed neer te zetten.

2. Je bent een scale-up die snel gegroeid is de laatste jaren. Om je voor te bereiden op de toekomst wil je graag alle juridische zaken goed op orde hebben. Je wilt namelijk zo weinig mogelijk risico lopen wanneer je zo lekker aan het groeien bent!

3. Je hebt grootse plannen, maar juridisch staat er nog niets. Je beseft je dat alleen al sterke algemene voorwaarden en een privacyverklaring onmisbaar zijn  en wilt graag toekomstbestendig je juristische zaken op orde hebben.

Je hebt het over mij: boek je legalcheck!

Alles juridisch goed op orde? Boek je Gratis Legalcheckgesprek

Je juridische zaakjes goed op orde. Niemand die je meer iets kan maken (disclaimer: behalve als je het zelf bont maakt). En geen angst meer om juridisch tussen wal en schip te vallen. We bespreken wat je plannen zijn voor de toekomst, waar er verbeterpunten liggen en hoe deze op te pakken. No nonsense. Recht voor zijn raap èn effectief!

Geen LEIN zonder legal

In een wereld waar juridische complexiteit ondernemers kan overweldigen, is er een specialistisch legalkantoor dat voorop galoppeert en een brug slaat tussen recht en ondernemen: LEIN-Legal. LEIN-Legal begon als een droom om juridische ondersteuning op een informele en begrijpelijke manier toegankelijk te maken voor ondernemers. Ik ben Marjolein, een gepassioneerd juridisch expert met een specialisatie in hippisch recht. Ik geloof dat informeel advies en bewustmaking van de juridische gevolgen van cruciaal belang zijn voor ondernemers om succesvol te zijn in hun bedrijfsvoering.

Boek nu je gratis legal-check