De perfecte collega

Dit is mijn (kantoor)hond Coco. De stille kracht van LEIN-legal

Zit ik net lekker te werken, voel ik ineens zo’n natte neus tegen me aandrukken, want van aandacht houdt hij wel.. Coco is onze Duitse herder van 3,5 jaar en alhoewel hij soms wat druk is (dat is licht uitgedrukt), is hij ook erg lief. Waar ik ben, is Coco ook. 

Voordelen van het hebben van een kantoorhond?

Na Corona hebben dan ook steeds meer kantoren een hond rond dripselen. Voordelen van het hebben van een (kantoor)hond?  

  • Verplicht naar buiten om te wandelen. Ja, ook als het regent. No excuses! 
  • Een impuls aan positiviteit. Iedereen ontdooit bij het zien van een hond. Toch leuk als je die serieuze collega ineens met een gek stemmetje hoort praten tegen de hond. Vervolgens lach je met elkaar eens om een leuke actie van de hond en je kan weer door.
  • No stress. Wist je dat dieren een natuurlijk medicijn zijn tegen stress? Ze zijn goed voor je gezondheid en altijd in voor een knuffel (kan je voortaan die ene collega met rust laten). Een hond op kantoor schijnt zelfs te leiden tot minder ziekteverzuim.

Vind je ook niet dat elk bedrijf een kantoorhond zou moeten overwegen? Coco vindt het in ieder geval erg gezellig als ik thuis aan het werk ben want: extra aandacht, extra knuffels, extra snoepjes, extra veel speeltijd in de tuin. 

Tijdens mijn wandelingen met Coco heb ik genoeg tijd om na te denken over jouw juridische vragen. Benieuwd of ik je kan helpen? Neem dan eens contact op via het contactformulier,  per e-mail via info@LEIN-legal.nl.of bel me gerust op 0623891019. 

Benieuwd hoe ik jou van dienst kan zijn?